Dynamic Symphonic Band

Harmonieorkest

Dynamic Symphonic Band vzw is een jong en dynamisch harmonieorkest dat in superieure afdeling geklasseerd staat. Doorheen de jaren bouwde het orkest een groot palmares op en verbaasde het keer op keer dankzij een kwalitatieve veelzijdigheid.  Muzikanten, dirigent, medewerkers en bestuur blijven bouwen aan een dynamische toekomst die smaakt naar nog.

Dynamic heeft een groot repertoire en speelt allerhande genres. Jaarlijks is het te gast op het Sint-Baafsplein tijdens de Gentse feesten waar het orkest steeds voor de nodige ambiance zorgt door een veelzijdig proms-programma te brengen. Regelmatig treedt Dynamic met zangers en/of solisten op. Ook in de film-en musicalsfeer is het orkest thuis. Voor filmmuziek verwijzen we graag naar het concert van zaterdag 22 oktober 2022 in de Kerk van Sint-Gillis. Op zaterdag 18 maart 2023 zal Dynamic samen met de zeer geroemde musicalartiest : Hans Peter Janssen optreden in cc Belgica. Dynamic nam reeds deel aan binnen-en buitenlandse wedstrijden, met heel mooie resultaten tot gevolg. 

Om dit resultaat te kunnen bereiken wordt er wekelijks op zaterdag van 17 tot 19.15 uur gerepeteerd in zaal Victory, Distelstraat 29 te Baasrode. Het orkest gaat ook jaarlijks op muziekweekend.

Naast de louter muzikale bezigheden is er ook nog tijd en ruimte voor nevenactiviteiten zoals een etentje, een dansavond, gewoon gezellig samenzijn of concertbezoek.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, hou de website www.dynamicsymphonicband.be dan in de gaten.

Ben je zelf muzikant en wil je eens een kijkje komen nemen op de repetitie? Altijd welkom!