Jeugdkoor JEKO

Wat ?

JEKO is de afkorting en naam van ons "jeugdkoor". JEKO is opgericht in 1969, maar gedurende die tijd zijn de basisprincipes quasi ongewijzigd gebleven: graag samen zijn met andere jongeren, spelen, vertellen, plezier maken en "last but not least" graag zingen en musiceren.

Wie ?

Onze groep bestaat uit leden vanaf het tweede leerjaar, waarbij de leeftijdsverschillen eerder een voordeel dan een nadeel zijn: de oudsten nemen de jongsten mee op sleeptouw, leren hen samen spelen en zingen. De jongsten kijken vol bewondering op naar de oudsten.

Wat doen we zoal ?

JEKO treedt op in de regio, maar ook daarbuiten. Tweejaarlijks hebben we ons eigen groot concert waarbij steeds gewerkt wordt rond een centraal thema. Jaarlijks gaan we in de herfstvakantie op zangweekend naar Affligem en organiseren we in augustus een zomerkamp.

Waar en wanneer ?

We repeteren van september tot juni (behalve in de schoolvakanties) iedere vrijdagavond in Appels bij Dendermonde, en dit van 17u30 tot 20u00, in verschillende tijdsblokken. Afhankelijk van de leeftijd, de zangkennis, het moment van aansluiten en onze muzikale agenda, wordt er bekeken wie wanneer repeteert.

Aansluiting van nieuwe leden

Zie info op onze website.

Contact

Website
www.jeko.be/